Επίσκεψη του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου στο «Σπίτι Αγάπης» (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος επισκέφτηκε το «Σπίτι Αγάπης» Καρδίτσης, συνοδευόμενος από τους Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεόκλητο Δήμου, υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως και Μιχάλη Καπετανάκη Διευθυντή του ξενοδοχείου «Νεβρός».

Ο σεπτός Ποιμενάρχης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο λειτουργίας Πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Κάμπα, τους ιερείς και τους εθελοντές που διακονούν στο εν λόγω «Σπίτι Αγάπης». Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε επίκαιρα και εξήρε το έργο το οποίο επιτελείται από όλους έτσι ώστε να στηρίζονται καθημερινά οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη ακόμα και από τα στοιχειώδη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον κ. Μιχάλη Καπετανάκη, για την προσφορά των 50 δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε δέματα με τρόφιμα για τις ημέρες των εορτών. Η διανομή των υπολοίπων δεμάτων που προορίζονται για τους ενδεείς συνανθρώπους μας θα ολοκληρωθεί τις υπόλοιπες ημέρες από τις κατά τόπους ενορίες.

Ακολούθως, επισκέφτηκε τις κλινικές «ΚΑΣΤΑΛΙΑ» και «ΓΑΛΗΝΟΣ» αντιστοίχως. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο προσωπικό, στους ασθενείς, αλλά και στους επισκέπτες που βρέθηκαν δίπλα στους ασθενούντες συνανθρώπους μας.

SAM_8998_Custom.JPG
SAM_9006_Custom.JPG
SAM_9008_Custom.JPG
SAM_9009_Custom.JPG


Ετικέτες