Επίσκεψη Αρχιερέων στο Εκκλησιαστικό σχολείο Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών επισκέφθηκαν οι Αρχιερείς της Μητρόπολης Πατρών, με αφορμή τον εορτασμό της Επανακομιδής της Αγίας Κάρας.

Όπως σημειώνει η Μητρόπολη Πατρών: «Μετά την εορτή της Επανακομιδής της Αγίας Κάρας, η οποία εορτή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη λαμπρότητα εφέτος, οι Αρχιερείς που συμμετείχαν στον εορτασμό επεσκέφθησαν το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών (Δευτέρα 29.9.2014).

Οι μαθηταί με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Κόττορο και τους Καθηγητάς, υπεδέχθησαν με σεβασμό και χαρά τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ.κ. Ιερόθεο, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο και τον οικείον Αρχιερέα Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου έγινε δέηση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, έκανε τις απαραίτητες συστάσεις μεταξύ των Αρχιερέων, του Διδακτικού προσωπικού και των μαθητών.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος, όσο και Σεβασμιώτατος Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, απηύθυναν στα παιδιά θερμές ευχές και πολλές συμβουλές.

Αφού οι Αρχιερείς ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εκκλησιαστικού Λυκείου και της Εκκλησιαστικής Εστίας, προσεφέρθη κέρασμα όπου οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν περισσότερο με τους μαθητάς, οι οποίοι εξέφρασαν μετά σεβασμού τις θερμές ευχαριστίες προς τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε προς τους Επισκέπτας ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου, κ. Ιωάννης Κόττορος, ο οποίος μίλησε για την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, το οποίο στεγάζεται από το 2011 στο νεόδμητο και κατά πάντα σύγχρονο κτήριο, το οποίο ανηγέρθη υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, σε οικόπεδο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, δι’ εξόδων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών».

patron.jpg
patron1.jpg
patron2.jpg
patron3.jpg
patron4.jpg
patron5.jpg
patron6.jpg


Ετικέτες