Εορτή Προφήτου Ηλιού στην Αρκίτσα (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στο πανηγυρίζον ιερό Παρεκκλήσιο του Προφήτου Ηλιού στην Αρκίτσα, ιδιοκτησίας του Εκδότου – Δημοσιογράφου κ. Ηλία Μαχαίρα χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Ο Ποιμενάρχης μίλησε στους πιστούς και ετέλεσε αρτοκλασία ευχόμενος να θριαμβεύσει στην ζωή μας η αλήθεια την οποία εκήρυξε ο Προφήτης Ηλίας και δια πρεσβειών του να έχουμε την δύναμη να κηρύττουμε την αληθινή πίστη.

Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Μαχαίρα για τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στον τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως αλλά και για τα κολακευτικά δημοσιεύματα του για την Ιερά Μητρόπολη στην εφημερίδα του «Μολάοι» και σε άλλες εφημερίδες.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, την οποία ετέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αρκίτσης π. Λάμπρος Λάμπρου, ο κος Μαχαίρας βαθύτατα συγκινημένος ευχαρίστησε με θερμούς λόγους τον Σεβασμιώτατο για την ευλογημένη παρουσία του στο Παρεκκλήσιο της οικογενείας του.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μετέβη στις Κατασκηνώσεις της Ιερά Μητροπόλεως, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχηγό, τους Ομαδάρχες και τα λοιπά στελέχη, τους διένειμε ευλογίες και είχε μια καλή συζήτηση μαζί τους για την πορεία της Κατασκηνώσεως και για άλλα θέματα.

img_8571_2.jpg
img_8582_1.jpg
img_8594_3.jpg
img_8613_0.jpg
img_8623_0.jpg
img_8624_2.jpg
img_8630_1.jpg

 Ετικέτες