Εορτή μνήμης του Αγ.Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία στον Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους &Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών

Loading...


Την Κυριακή 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου  Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος. Ως γνωστόν, εις τον Ναόν υπάρχει τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Γερβασίου Παρακεντέ, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου Παναγή μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου εντός της Ενορίας.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015
7:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Βασιλείου Μπακογιάννη, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

7:00 μ.μ. Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιον Παναγήν. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

8:45 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς στο οποίο θα συμμετάσχουν: τα χορευτικά τμήματα των Εκπολιτιστικών Συλλόγων «Κρύα Ιτεών» και «Νεάπολις», του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 52ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και το Λαϊκό μουσικοχορευτικό εργαστήρι Πάτρας.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους για να συμμετάσχουν στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως αυτής, παρακαλούνται να μας το δηλώσουν εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε διά την παρασκευή των. (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661)

 

 


 Ετικέτες