Εξοπλισμό για τα Γηροκομεία χορήγησε η Μητρόπολη Κεφαλληνίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε μια πολύ σημαντική χορηγία προς το Δήμο Κεφαλλονιάς προχώρησε σήμερα το πρωί η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας, μέσω του ίδιου του Μητροπολίτη της, κ. Δημητρίου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας χορήγησε εξοπλισμό για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου και το Γηροκομείο Ληξουρίου, ο οποίος έφτασε στο νησί με φορτηγό – νταλίκα από την Γερμανία, με μέριμνα της Ελληνικής Ορθοδόξου Ενορίας Ροϊτλινγκεν Τυβίγγης.

Το παρών στην παράδοση των αντικειμένων της χορηγίας σε χώρο του νέου Γηροκομείου Αργοστολίου, έδωσαν ο Μητροπολίτης του νησιού κ. Δημήτριος, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Γεράσιμος Αποστολάτος και ο Διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου Διονύσης Ραζής.

Ο χορηγηθείς εξοπλισμός περιελάμβανε 26 φωτιστικά για κρεβάτια τροφίμων, 2 σύγχρονα ηλεκτρικά αναπηρικά καρότσια αυτοκινούμενα, 19 καροτσάκια Πι, 32 ειδικά τραπεζάκια/κομοδίνα, 67 πολυθρόνες, 18 τετράγωνα τραπέζια, 1 μακρόστενο τραπέζι, 1 μικρό ψυγείο, 12 καροτσάκια μπάνιου και 4 αναπηρικά καροτσάκια – ανυψωτικά.
Πρόκειται για μια κίνηση που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το ανθρώπινο πρόσωπο της Εκκλησίας μας, αλλά και την ετοιμότητα του νέου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, με τις ενέργειες του οποίου έφτασε ο εξοπλισμός στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Δημήτριος ξεναγήθηκε στους χώρους του νέου Γηροκομείου Αργοστολίου και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα νέα κτίρια που κατασκευάζονται και τους σύγχρονους χώρους που περιέχουν
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς εκφράζει τις βαθύτερες ευχαριστίες του προς την Ιερά Μητρόπολη και προσωπικά προς τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, κ. Δημήτριο, και δηλώνει την συνεχή και αμέριστη στήριξή του στο έργο του.

an1-1.jpg
an2-3.jpg
an-3.jpg
an5.jpg
an8.jpg
an9.jpg
an10.jpg


Ετικέτες