Εξαιρετική επιτυχία ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας της Ι.Μ. Λευκάδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδος πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και των ομάδων ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ και ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ, ο οποίος τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Λευκάδος.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Ιράς Αθανίου, για τον Οίκο Προνοίας (Γηροκομείο) και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδος. Είναι σημαντικό, και πρέπει να υπογραμμισθεί, πως από την πλευρά της Π.Σ.Α.Π. στον αγώνα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές γνωστοί στους φιλάθλους, κάποιοι από τους οποίους αγωνίσθηκαν στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 Εθνική Ελλάδος (EYRO 2004). Η παρουσία τους ενθουσίασε το πλήθος των νέων, κυρίως, φιλάθλων που γέμισαν τις κερκίδες προκειμένου να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τους διεθνείς μας παίκτες.

Μεταξύ των φιλάθλων, από το ξεκίνημα του αγώνα, παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος, με κληρικούς της Μητροπόλεως, ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής με αντιδημάρχους, οι τοπικοί καί ξένοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες. Η Φιλαρμονική παιανίζοντας έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα». Από την πλευρά των φιλάθλων υπήρχε ενθουσιασμός, που διατηρήθηκε σ’ ολόκληρο τον αγώνα και συχνά εκφραζόταν με θερμά χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες, αποκαλύπτοντας την συμμετοχή και την αποδοχή όλων για την διοργάνωση.

Οι διοργανωτές, τοπική Εκκλησία, Δήμος και τοπικοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες, κατά το διάστημα του αγώνα βράβευσαν τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές του Π.Σ.Α.Π. και των τοπικών ομάδων, αλλά και κάθε εμπλεκόμενο στην διοργάνωση του αγώνα, φορέα ή πρόσωπο. Σημαντική και αξιοπρόσεκτη ήταν η στιγμή της βράβευσης της τοπικής μας Εκκλησίας στο πρόσωπο και την πολύπλευρη κοινωνικο-πολιτιστική προσφορά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοφίλου, ο οποίος στην εναρκτήρια προσφώνησή του συνεχάρη πατρικά όλους τους διοργανωτές του αγώνα. Έτσι, μέσα σε γενικό κλίμα ενθουσιασμού, ολοκληρώθηκε ο πολύπλευρα σημαντικός αυτός ποδοσφαιρικός αγώνας.

IMG_4994.jpg
IMG_4997.jpg
IMG_5027.jpg
IMG_5038.jpg
IMG_5040.jpg
IMG_5076.jpg
IMG_5087.jpg
IMG_5089.jpg
IMG_5093.jpg