Εναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην Ι.Μ. Κίτρους (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου άρχισε τη λειτουργία του, για την τρέχουσα σχολική χρονιά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα, τελέστηκε ο αγιασμός έναρξης των μαθημάτων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, με την παρουσία πολλών καθηγητών και μαθητών.

Τα μαθήματα εφέτος θα διεξαχθούν σε 4 χώρους: στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος», στο 4ο Λύκειο, στη Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη και στο Πνευματικό Κέντρο «Κιβωτός» της Ενορίας Αγίας Άννας.

Ενδιαφέρον συμμετοχής δήλωσαν 50 καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων. 40 από αυτούς έχουν αναλάβει ήδη ώρες διδασκαλίας, ενώ με την προσθήκη ξένων γλωσσών. ο αριθμός των διδασκόντων αναμένεται να αυξηθεί.

Από πλευράς μαθητών, έχουν εγγραφεί 190 μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού, καθώς και όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου, κατανεμημένοι σε διάφορα ολιγομελή τμήματα.

Τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου υποστηρίζει η ΕΛΜΕ Νομού Πιερίας και η Ένωση Γονέων Δήμου Κατερίνης.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου εντάσσεται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.

309κιτρ.jpg
309κιτρ1.jpg
309κιτρ2.jpg
309κιτρ3.jpg
309κιτρ4.jpg


Ετικέτες