Εκδηλώσεις στην Ι. Μ. Μητροπόλεων Μυτιλήνης και Μηθύμνης για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Εκδήλωση για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, η Πανελλήνιος Ένωση Θεολόγων και η Ένωση Θεολόγων Νομού Λέσβου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση – Πρόσκληση (1)

Η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, η Πανελλήνιος Ένωση Θεολόγων και η Ένωση Θεολόγων Νομού Λέσβου διοργανώνουν εκδήλωση – ομιλία την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας (παραπλεύρως του Μητροπολιτικού Ναού Μυτιλήνης), με θέμα:

«Η Ύψωση του Σταυρού: ο αγώνας – η νίκη».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Λέκτορας της Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.

Ανακοίνωση – Πρόσκληση (2)

Η Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης, η Πανελλήνιος Ένωση Θεολόγων και η Ένωση Θεολόγων Νομού Λέσβου διοργανώνουν εκδήλωση – ομιλία το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου στην Αγία Παρασκευή, με θέμα :

«Ο Σταυρός ως σύμβολο ενότητας και νίκης του ελληνισμού».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Λέκτορας της Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Θα ακολουθήσουν χοροί στο πλαίσιο εορτασμού των 8 χρόνων λειτουργίας του Μουσείου Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου στην Αγία Παρασκευή.

Συμμετέχουν τα Χορευτικά Συγκροτήματα Πολιτιστικών Συλλόγων Πέτρας, Στύψης και Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίας Παρασκευής.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.Ετικέτες