Εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών στο ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Μώλου (φωτο)

Loading...


Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 η ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου, σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Μώλου μετά τη Θεία Λειτουργία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών των Σχολείων της ενορίας.

Κατά την διάρκεια της δεξιώσεως οι μαθητές του Λυκείου παρουσίασαν έναν μικρό θεατρικό διάλογο με θέμα: « Αν οι Τρεις Ιεράρχες ήταν σήμερα δάσκαλοι… ».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κων/νου κ. Ευάγγελος Τετριμίδας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Καραμαζιώτης.

Ο Εφημέριος της ενορίας Αιδεσ. Πρωτοπρ. π. Κωνσταντίνος Βάγιας ευχαρίστησε τους Εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους και εξέφρασε την χαρά του για επιτυχή  συνδιοργάνωση της εκδηλώσεως με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και για την παρουσία της Δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι οφείλουμε στις μέρες μας όλοι οι φορείς να είμαστε ενωμένοι για να γινόμαστε πιο αποδοτικοί και ωφέλιμοι στην κοινωνία μας.

1

1Ετικέτες