Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός και εκδήλωση για τους γονείς στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Κυριακής 10 Απριλίου 2016 και ώρα 6:00΄μ.μ., χοροστάτησε στον Ε΄ Κατανυκτικό Εσπερινό που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

 Ακολούθως παρευρέθη στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον ως άνω Ιερό Ναό, με θέμα: «Το μεγαλύτερο δώρο του Θεού σε μια οικογένεια είναι τα παιδιά. Το μεγαλύτερο δώρο της οικογενείας στα παιδιά είναι ο Θεός. Τι αντίδωρο περιμένει ο Θεός από την οικογένεια για τα παιδιά που τους χάρισε;», την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συνάντηση αυτή προσεκλήθησαν όλοι οι γονείς, που ενδιαφέρονται για τα παιδιά και το μέλλον τους. Έγιναν τρείς δεκάλεπτες εισηγήσεις των: κ. Βασιλικής Γιαννουσά και κ. Ιωάννη Αντωνίου, Κατηχητών της Ιεράς  Μητροπόλεως και κ. Βασιλείου Κωτούλα, ειδικού σχολικού συμβούλου. Το τρίπτυχο των τριών εισηγήσεων ήταν Οικογένεια-Σχολείο-Κατήχηση. Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση με τους παρευρισκομένους γονείς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Διευθύντρια της Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Νομού Καρδίτσης κ. Ευθυμία Μητσιάδη. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος αφού ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τους εισηγητές, την κ. Διευθύντρια, τον π. Παναγιώτη Καλλιώρα, υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς  Μητροπόλεως, τους παρευρισκομένους Ιερείς και γονείς και υποσχέθηκε πως οι προσπάθειες της τοπικής Εκκλησίας θα συνεχιστούν με μεγαλύτερο ζήλο.

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες