Δύο μισθούς του προσφέρει ο Αμβρόσιος για τα παιδιά των μεταναστών

Loading...


Δίπλα στα παιδιά μεταναστών και προσφύγων θα σταθεί η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με απόφαση του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Αμβροσίου.

Σε συνάντηση με το Δήμαρχο Αίγιο και τοπικών φορέων που πραγματοποιήθηκε χθες (16/4/15) στο Αίγιο, ο Μητροπολίτης κ Αμβρόσιος εξέφρασε την αγωνία του για τα παιδιά των μεταναστών – προσφύγων που καταφεύγουν στη χώρα μας και οτι επιβάλλεται με κάθε τρόπο να τους βοηθήσουμε όλοι.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό η μητρόπολη Καλαβρύτων οργάνωσε την επιτροπή με σκοπό να παρέχει ένα γεύμα σε συσκευασία, πόσιμο νερό, παιδικά ρούχα και ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 50€ για κάθε παιδί έως 10 ετών .
Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν εκτός από το Μητροπολίτη Αμβρόσιο και το Δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο, η κ. Βάσω Ψυχράμη, Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, ο κ. Σωτήριςο Θεοφανόπουλος από τη ΔΟΥ Αιγίου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου κ. Δημήτρης Νούσης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, ο πρόεδρος των καταστημάτων Εστίασης κ. Στράτος Βαρδάκης, η κ. Ιφιγένεια Συριοπούλου εκπρόσωπος του Εργοστασίου Αύρα, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίου π. Χρήστος Τσάκαλος ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης κ. Ιωακείμ Βενιάκης και ο συνεργάτης της Μητρόπολης κ. Αθανάσιος Μπιλάλης και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεβασμιότατος για το πρώτο ξεκίνημα της νέας και σπουδάιας αυτής δράσης, θα προσφέρει δύο μισθούς του, ποσό που ανέρχεται στα 3.000€
Να σημειώσουμε οτι στις 26 Απριλίου, θα στηθεί περίπτερο στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, όπου οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν τις δωρεές τους ενω αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στα Καλάβρυτα Ετικέτες