Γιορτή αγάπης το 18ο Δείπνο Αγάπης της Ι.Μ. Ιερισσού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μια γιορτή αγάπης ήταν το 18ο Δείπνο Αγάπης, που οργάνωσε το Ίδρυμα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στο Κέντρο ΕΛΒΕΤΙΑ στην Αρναία.

Ήταν μια συνάντηση όλων των φίλων, συνεργατών, δωρητών του Ιδρύματος Αγάπης-Στέγης Γερόντων, που γίνεται για 18η χρονιά για να ανανεώσουν την αγάπη και την στήριξή τους προς το Ίδρυμα.

Παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού κ. Θεόκλητος, ο οποίος έκοψε την βασιλόπιττα και αφού ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξη προς το Ίδρυμα, ανεκοίνωσε την πρόθεσή του να κτισθεί νέο μεγαλύτερο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων. Κάλεσε τους αρμοδίους να στηρίξουν την προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου φιλανθρωπικού έργου.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γιώργου στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την λειτουργία του Ιδρύματος και υπεσχέθη να βοηθήσει στην υλοποίηση του νέου Ιδρύματος μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε εκ μέρους του Δήμου Αριστοτέλη ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητος Αρναίας κ. Γιώργος Διαμαντούδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στέλιος Βαλιάνος.

Παρόντες στο Δείπνο ήταν οι ευλαβέστατοι Ιερείς, Αρχιμ. π. Παίσιος Σουλτανικάς, Αρχιμ. π. Ευστράτιος Λιασής, Αιδ. π. Κων/νος Πλευράκης, Αιδ. π. Παναγιώτης Κορκόντζιλας, Αιδ. π. Νικόλαος Χαλκιάς, Αιδ. π. Γαβριήλ Ζαχαρίου, Αιδ. π. Κων/νος Αγούλας, Αιδ. π. Αθανάσιος Κούκος, Αιδ. π. Γεώργιος Τρικκαλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Ζαγκλιβερίου, κ. Κεμαλμάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αικ. Ζωγράφου, ο Δημ. Σύμβουλος Γιάννης Πανιώρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Τσολάκης, ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. Χαιδευτός.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Χρυσόστομος Μαιδώνης, παρουσίασε τα πεπραγμένα του 2015 και στιγμιότυπα από την λειτουργία του Ιδρύματος και του Κέντρου Ημέρας των ΑμΕΑ.

Ο ταμίας παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό του 2015.

Στη συνέχεια ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πρώτη την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών της Αμμουλιανής, η οποία παρουσίασε τραγούδια από την αλησμόνητη πατρίδα του Μαρμαρά. Η χορωδία του ΚΑΠΗ Αρναίας τραγούδησε για πολλοστή φορά και έκλεισε με χορούς το νεανικό χορευτικό του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Αρναίας.

Η λαχειοφόρος αγορά ήταν μια μεγάλη χαρά για 80 παρευρισκόμενους, αφού οι καταστηματάρχες Αρναίας, Στανού και Γαλάτιστας προσέφεραν 80 δώρα. Το πρώτο και καλύτερο δώρο ήταν μια εικόνα της Παναγίας της Αμολύντου, εικόνα που αγιογράφησε ο θεολόγος και αγιογράφος Νίκος Ζέκιος.

Οι προσελθόντες στην εκδήλωση ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και έδειξαν την αγάπη και την συμπαράσταση προς το Ίδρυμα Αγάπης.

0302ier (1).jpg
0302ier (2).jpg
0302ier (3).jpg
0302ier (4).jpg
0302ier (5).jpg
0302ier (6).jpg
0302ier (7).jpg
0302ier (9).jpg
0302ier (10).jpg
0302ier (11).jpg
0302ier (12).jpg
0302ier (13).jpg
0302ier (14).jpg
0302ier (15).jpg


Ετικέτες