Αρχιμανδρίτης π.Ανδρέας Κονάνος: Ο Ιησούς της καρδιάς μας

Loading...


Στις 26 Φεβρουαρίου μνήμη της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος πανηγυρίζει ο Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγ. Φωτεινής Υμηττού για το λόγο αυτό υποδεχθήκε  στις 20 Φεβρουαρίου τα φυλασσόμενα λείψανα στην Ιερά Μονή των Εισοδίων της Θεοτόκου Ομπλού της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: 

α’. Ιερό λείψανο της δεξιάς Χειρός του Τιμίου Προδρόμου, β΄. του αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους και γ΄. Ιερά λείψανα των Σαββαιτών Πατέρων που θα παραμείνουν για προσκύνηση από τους πιστούς στον Ιερό Ναό μέχρι την Τετάρτη 2 Μαρτίου.

Έτσι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου παραμονή εορτής και ώρα 6 το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Και ανήμερα το πρωί 26 Φεβρουαρίου ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος και Μητροπολίτου Καισαριανής Δανιήλ, ανήμερα το απόγευμα και ώρα 5:30 θ τελεσθεί Μεθεόρτιος Εσπερινός και Παράκληση στην Αγία Φωτεινή. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη π.Ανδρέα Κονάνο με Θέμα: Ο Ιησούς της καρδιάς μας.

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Ιερό Ναό όπου υπάρχει αναλυτικό πρόγραμμα των καθημερινών ιερών ακολουθιών για την ιερά πανήγυρη αλλά και για όλο το 12ήμερο παραμονής των ιερών λειψάνων. Τηλ.: 210 9701580 και στην ιστοσελίδα του ναού: evaggelismostheotokou.grΕτικέτες