Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τους αποφοίτους της Εκκλησιαστικής Σχολής της Αγίας Τριάδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Τους δυνατούς δεσμούς φιλίας απέδειξαν και τίμησαν και εφέτος οι απόφοιτοι που αποφοίτησαν πριν πενήντα χρόνια από την Εκκλησιαστική Σχολή της Αγίας Τριάδος, στην ετήσια συνάντηση τους που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Οι απόφοιτοι που μαζεύτηκαν μετά από πενήντα χρόνια ξαναθυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια και προσευχήθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος, που πραγματοποιήθηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου ΜΗτροπολίτη Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού και πολλών Κληρικών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης καλοσώρισε με λόγια εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, που διετέλεσε απόφοιτος και σχολάρχης στην Εκκλησιαστική Σχολή, καθώς και όλους όσους ήρθαν στην ετήσια αυτή σύναξη αποφοίτων. Συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρη την πρωτοβουλία αυτής της συνάξεως, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, τους συντελεστές καθώς και όλους που ήρθαν και συμμετείχαν στη σύναξη αυτή αψηφώντας την απόσταση.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες και απόδωση επαίνων μέσα στο ναό καθώς και στην Τραπεζαρία της Μονής, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παράθεση γεύματος στην Τραπεζαρία της Εκκλησιαστικής Εστίας στον Άγιο Ματθαίο, προσφορά αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού, με την επιμέλεια και σπουδή του Προέδρου αποφοίτων Πρωτ. Αντωνίου Σαπουνάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου.

DSC_0478.jpg
DSC_0479.jpg
DSC_0481.jpg
DSC_0487.jpg
DSC_0489.jpg
DSC_0541.jpg
DSC_0550.jpg
DSC_0563.jpg
DSC_0568.jpg


Ετικέτες