Αγιασμός και ομιλία στο Πυροσβεστικό Σώμα Αχαΐας από τον Μητροπολίτη Πατρών (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Πέμπτη 7 Μαίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος μετά από την ευγενή πρόσκληση του Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαίας κ. Νικολάου Ρουμελιώτη επεσκέφθη την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, εν όψει της έναρξης της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την ακολουθία του αγιασμού και ωμίλησε στους Πυροσβέστες με πατρική αγάπη απευθύνοντάς τους λόγια πνευματικά και αναστάσιμα και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να επιτελούν το λειτούργημά τους με ζέση ψυχής και θυσιαστική προσφορά, όπως κάνουν, άλλωστε, μέχρι τώρα.

 

Επίσης ευχαρίστησε όλο το Σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις μεγάλες υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και στην χώρα μας γενικώτερα, θέτοντας πολλάκις σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Στη σεμνή αυτή τελετή παρέστησαν, επίσης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαος Νικολακόπουλος και ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος κ. Βασίλειος Ματθαιόπουλος.

Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαίας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του και την στήριξή του, την υλική και την πνευματική, στο Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ευχαριστίες ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων κ. Νικόλαος Νικολακόπουλος.

 Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους ως ευλογία από μία εικόνα του Αγίου Ανδρέου και τους ευχήθηκε κάθε δωρεά παρά Κυρίου.

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες