Αγιασμός και δώρα από τον Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος τέλεσε την ιερά Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της νέας σχολική χρονιάς σε σχολικά συγκροτήματα της περιφέρειας Καρδίτσης.

Αρχικά, τέλεσε τον επίσημο Αγιασμό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσης στο 7ο Γυμνάσιο Καρδίτσης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Καρδίτσης κ. Βασιλείου Τσιάκου, του Αντιδημάρχου Καρδίτσης κ. Ιωάννη Γενναδίου, του Διευθυντού Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Καρδίτσης κ. Θωμά Καρανίκα, της κ. Ασημίνας Σκόνδρα και του κ. Σπυρίδωνος Ταλιαδούρου, πολιτευτών του νομού.

Αμέσως μετά τέλεσε τον επίσημο Αγιασμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσης παρουσία και της κ. Ευθυμίας Μητσιάδου, Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καρδίτσης κ. Εμμανουήλ Παλάσκα, των εκπαιδευτικών του Σχολείου, των μαθητών και πλήθους γονέων και κηδεμόνων.

Ακολούθως, τέλεσε τον Αγιασμό στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσης και στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου.

Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας και στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσης (Ε.Π.Σ.), ο Σεβασμιώτατος μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης χορήγησαν αθλητικό υλικό το οποίο θα είναι χρήσιμο στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα «ποδόσφαιρο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη θα επεκταθεί σε όλα τα Σχολεία του νομού.

SAM_5380_Custom.JPG
SAM_5383_Custom.JPG
SAM_5401_Custom.JPG
SAM_5405_Custom.JPG
SAM_5407_Custom.JPG
SAM_5422_Custom.JPG
SAM_5436_Custom.JPG
SAM_5441_Custom.JPG
SAM_5446_Custom.JPG
SAM_5471_Custom.JPG
SAM_5473_Custom.JPG
SAM_5477_Custom.JPG
SAM_5481_Custom.JPG
SAM_5485_Custom.JPG


Ετικέτες