«Έφυγε» η οικονόμος της Μητροπόλεως Λαρίσης Αγγέλα Γκαραγκούνη

Loading...


Εξεδήμησε προς Κύριον αιφνιδίως, ύστερα από σύντομο έμφραγμα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου 2015, η σεμνή και λίαν αγαπητή σε όλους μας Οικονόμος και ευπρεπίστρια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, αείμνηστη Αγγέλα Γκαραγκούνη, σε ηλικία 58 ετών. 

Η μεταστάσα γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1956 και ήταν πολύτεκνη μητέρα έξι παιδιών, τα οποία ανέθρεψε εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου και τα οποία της χάρισαν ήδη επτά χαριτωμένους εγγονούς, τους οποίους υπεραγαπούσε. Συνειδητή στην αποστολή της και αδαμάντινη στο χαρακτήρα της, καλοπροαίρετη στην ψυχή της, ευγενέστατη στην συμπεριφορά της και πρόθυμη στην διακονία της, διετέλεσε περίπου 20 έτη ευπρεπίστρια του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως, στο οποίο εργάστηκε φιλότιμα και αγόγγυστα. Πορεύεται τώρα στην Βασιλεία των Ουρανών προσευχομένη στον Θεό που τόσο αγαπούσε για τα παιδιά της και την οικογένειά της, τους οικείους της, τους συγγενείς της και όλους εκείνους και εκείνες με τους οποίους συνεργάστηκε διακονούσα την τοπική Εκκλησία. Της καταθέτουμε σήμερα πολλά άνθη ευγνωμοσύνης, ειλικρινούς τιμής και αληθινής αγάπης για όσα προσέφερε στην τοπική Εκκλησία και θα την θυμόμαστε πάντοτε εν αγάπη πολλή.

Η εξόδιος ακολουθία της μεταστάσης θα ψαλλεί την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 4.οο από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Λαρίσης, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνατίου. Ετικέτες