Έναρξη Κατηχητικών Νεανικών Συντροφιών Αγίου Στυλιανού Γκύζη(ΦΩΤΟ)

Loading...


Με την βοήθεια Του Θεού και τις πρεσβείες Του Αγίου  ξεκίνησαν και φέτος τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη. 

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας στην οποία συμμετείχαν Γονείς και παιδιά, τελέστηκε ο Αγιασμός της Νέας Κατηχητικής Χρονιάς. Αρκετά παιδιά όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενορίας και συμμετείχαν στον Αγιασμό όπου τελέστηκε από τους τρεις εφημερίους του Ιερού Ναού.

Τόσο ο π. Αθανάσιος Γιακουμάκης όσο και ο π. Χρήστος Παναγιωτόπουλος προέτρεψαν σε σχετικό σύντομο μήνυμά τους, παιδιά και Γονείς να αξιοποιήσουν αυτή την ουσιαστική ευκαιρία που προσφέρει η Εκκλησία μας με τα Κατηχητικά Σχολεία, όχι μόνο για να αποκομίσουν θρησκευτικές γνώσεις, αλλά και για να μοιραστούν την Αληθινή Ζωή, να ζήσουν με Τον Χριστό στην αγκαλιά της Ενορίας – Εκκλησίας .

Οι Κατηχητές των τεσσάρων βαθμίδων είχαν ετοιμάσει με πολύ φροντίδα και αγάπη, ένα πρωτότυπο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για όλα τα παιδιά, μετά το πλούσιο πρωινό όλων των παιδιών στο Νεανικό Κέντρο της Ενορίαςς. Στο διάστημα αυτό δόθηκε η ευκαιρία στον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος π. Αντώνιο Μπεζαΐτη να συνομιλήσει με τους Γονείς και να τους γνωστοποιήσει το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες της νέας κατηχητικής χρονιάς.
 

 Ετικέτες