Έκκληση της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου για βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους Κεφαλονίτες

Loading...


Αγαπητοί,
ως γνωστόν η γειτονική Κεφαλληνία γνώρισε αυτές τις ημέρες την οργή του Εγκέλαδου και ήδη προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.

Εμείς, ως γείτονες, αλλά κυρίως ως συνάνθρωποι, έχουμε την υποχρέωση να συνδράμουμε το κατά δύναμιν. Προς τούτο, την ερχόμενη Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου ή την Δευτέρα, εορτή του Αγίου Χαραλάμπους, θα περιαχθεί ένας δίσκος σε όλους τους ναούς του νησιού μας, το προϊόν του οποίου άμεσα θα προωθηθεί στην Ι. Μητρόπολη Κεφαλληνίας, τα στελέχη της οποίας θα το διαθέσουν για την ανακούφιση των εμπερίστατων γειτόνων μας.

Παρακαλούμε, Κλήρο και Λαό της Ζακύνθου, να γίνει προσπάθεια, ούτως ώστε να συλλεγεί ένα αξιοπρεπές ποσόν, από το υστέρημα όλων μας, για την ανάγκη των πληγωμένων αδελφών μας.

Με θερμές ευχές
Εντολή Σεβ. Μητροπολίτου
Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος

Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου
Παναγιώτης Καποδίστριας

Σημείωση προς τους Εφημέριους:

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την καλύτερη απόδοση της ανωτέρω προσπάθειας συλλογής χρημάτων ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (όχι τροφίμων κ.λ.π., τα οποία συλλέγουν άλλοι παράγοντες του τόπου μας) και την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ, να κατατεθεί επί αποδείξει στο Λογιστήριο της Μητροπόλεώς μας.Ετικέτες