Χρυσούλα: Το κορίτσι που μπροστά της «στέκονται προσοχή» ακόμη και…στρατηγοί!

Loading...


Οι επαγγελματικές φωτογραφίες που αποδεσμεύει κατά καιρούς το ΓΕΕΘΑ από τις δραστηριότητες, βολές και Ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων (που παλαιότερα θα ήταν αδιανόητο για όλους μας ) είναι ενός κοριτσιού! Της  Χρυσούλας Ιωαννίδου…

Αφορμή για αυτές τις γραμμές ήταν οι φωτογραφίες της «Νυχτερινής Αστραπής» στον Εβρο  αλλά και οι φωτογραφίες της Βολής των S-300 »Λευκός Αετός » που έφτασαν στα πέρατα του κόσμου ,εκεί που πολιτικοί άνδρες αλλά και ηγέτες του Κόσμου θα “πλήρωναν” για μια φώτο!

Η κοινωνία της πληροφορίας μεταλλάσσεται αλλά και το Στράτευμα μεταλλάσσεται !

Στη Ρωσία μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αφιέρωσαν πρωτοσέλιδα και εξώφυλλα στις φωτογραφίες  απο τις βολές των S-300 …Αλλά και στο ΝΑΤΟ όπου εμπειρογνώμονες μελετούν τις φωτογραφίες της Χρυσούλας!

Πρόσφατα το ειδικό Στρατιωτικό site της Κίνας (sina αλλά και το china news )αφιέρωσε άρθρα με την Ελληνική νυχτερινή αστραπή ,με τίτλο “Night Storm” μόλις διακόσια χλμ δυτικά της Κωνσταντινούπολης …

Ενώ οι φωτογραφίες της Χρυσούλας απο το Νικηφόρος 2013 ανησύχησαν τους Τούρκους !

Ποιο είναι όμως το Κορίτσι του Στρατού αλλά και του Ποταμού …όπως την ξέρουν στην ιδιαίτερη Πατρίδα της ;

Η Χρυσούλα Ιωαννίδου είναι Επαγγελματίας Δεκανέας του Ελληνικού Στρατού και υπηρετεί στο 536 Μ/Κ ΤΠ στην Καβυσο Φερών με το G3 -Α4 να είναι προέκταση του χεριού της ως γνήσια Ακρίτισσα !

Αλλά πριν επιλέξει να υπηρετήσει το Στρατό ως ΕΠΟΠ ,ήταν επαγγελματίας φωτογράφος απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης !

Κατά την διάρκεια της περιπολίας στο ποτάμι η Χρυσούλα εκτός από το G3-Α4 και τα πυρομαχικά της, κουβαλούσε και τα σύνεργα  της φωτογραφικής μηχανής της (φώτο) και αυτό ήταν!

Εκτός από τις ομορφιές του Ποταμού Έβρου, άρχισε να φωτογραφίζει και τα Στρατά μας στο Ποτάμι και στα φυλάκια…

Το ταλέντο της έγινε γνωστό και πλέον όποτε η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ,το ΓΕΣ αλλά και το ΓΕΕΘΑ χρειαστεί τις υπηρεσίες της η Χρυσούλα ακολουθεί παντού ,πέραν ωραρίου και κούρασης !

Έχει φωτογραφίσει όλες  τις δραστηριότητες των τελευταίων ετών βολές και ασκήσεις ,αλλά έχει καλύψει και επισκέψεις Υπουργών Εθνικής Άμυνας στον Έβρο με επαγγελματισμό που θα ζήλευαν πολλοί επαγγελματίες των ΜΜΕ

Ίσως πολλές από τις ασκήσεις δεν θα ήταν γνωστές σε όλους μας αν δεν ήταν το Κορίτσι του Στρατού εκεί να τις αποτυπώσει!

.