Τόμας Πρωτόπαπας: Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του και το νέο θετικό σημάδι!

Loading...


Για ενδέκατη μέρα νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ ο Τόμας Πρωτόπαπας. Από χτες του χορηγήθηκε νέα φαρμακευτική αγωγή και η κρανιακή πίεση υποχωρεί πολύ γρήγορα! Άλλη αντίδραση όμως δεν υπάρχει για την ώρα, όπως περιγράφει ο θείος του Τόμας.

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα των γονιών του Τόμας, που μετέφερε ο θείος του, Γιώργος, μέσω των media, λέγοντας πόσο ευχαριστούν όλο τον κόσμο που βρίσκεται κοντά τους και πόση ελπίδα έχουν πάρει από διάφορες ιστορίες που τους μεταφέρουν.

Η «Μεσημερινή Μελέτη» μετέφερε το μήνυμα:
«Μιλώντας με τον αδελφό μου, Γιάννη, τον πατέρα του Τόμας, θέλουμε σαν οικογένεια να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους. Τους ευχαριστούμε για τα λόγια και τις πράξεις συγκίνησης, στήριξης και υποστήριξης. Ευχαριστούμε τον γονιό που ήρθε στο νοσοκομείο με το παιδί του, που είχε περάσει παρόμοια κατάσταση και ήρθε να μας βρει, για να μας αποδείξει ότι θαύματα γίνονται, όπως έγινε και στο δικό του παιδί που μετά από μήνες ξύπνησε από το κώμα. Ευχαριστούμε τους αγνώστους που τηλεφωνούν για να μάθουν νέα για το παιδί μας.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που νοιάζονται πραγματικά για το παιδί μας και μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε για όλα τα λόγια συμπαράστασης και αγάπης που μας δίνουν κουράγιο.

Σας ευχαριστούμε όλους που ενώνετε τις προσευχές σας με τις δικές μας.»

Στο TLIFE ο Γιώργος Πρωτόπαπας, αναφέρθηκε στην απίστευτη συμπαράσταση που έχει συναντήσει από τον κόσμο και πως σήμερα περιμένουν ακόμη και εικόνισμα από την Ιταλία που θα στείλουν κάποιοι άγνωστοι που απλά θέλουν να σταθούν στο πλευρό του Τόμας και της οικογένειάς του.