Τι λέει ο πατέρας του 34χρονου Π.Φύσσα που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι (video)

Loading...


Τραγική φιγούρα ο πατέρας του δολοφονηθέντος 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

«Μου είπαν ότι έβλεπαν τη μπάλα ο γιος μου με δυο άλλα άτομα. Κάποιος από την παρέα είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος ειδοποίησε τους χρυσαυγίτες. Οι αστυνομικοί ήταν εδώ, φύγανε και ξαφνικά τον κυνήγησαν. Ο γιος μου ήταν εδώ και τον κυνήγησαν εδώ», δήλωσε.

Και προσθέτει: «Ο γιος μου μπήκε μπροστά, έδιωξε τα παιδιά και ένας έρχεται με το αμάξι ανάποδα βγαίνει και τον καρφώνει στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι επαγγελματικό χτύπημα».

Ο πατέρας του 34χρονου Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι από την περιοχή, αναφέρει ακόμη: «Τα παιδιά πήραν μπύρες για να πάνε να κάτσουν κάπου εδώ. Τους μιλούσαν και μετά μου είπαν ότι αφού έβγαλε το μαχαίρι κατέβηκε μια κοπέλα αστυνομικός και του λέει όχι το μαχαίρι. Η κοπέλα του γιου μου τους έλεγε «χωρίστε τους, δεν βλέπετε τι γίνεται;» Της είπαν «είναι πολλοί, πώς να τα βάλουμε εμείς μαζί τους;»».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη το χαμό του παιδιού του καταλογίζοντας ευθύνες για την αργοπορία του ασθενοφόρου.

{youtube}fo-HTn8XTa8{/youtube}tilegrafima.gr