Συγκλονισμένη η Κύπρος με τον ξαφνικό θάνατο 12χρονης!

Loading...


Η μικρή, ένιωσε πυρετό την περασμένη πέμπτη και το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι γονείς της, την μετέφεραν στον παιδίατρο της, ο οποίος διέγνωσε ότι είχε φαρυγγίτιδα και της χορήγησε αντιβίωση.

Την επόμενη όμως μέρα, το κοριτσάκι παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα και στις 11 το βράδυ, διακομίστηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σε μια τραγική εξέλιξη, η 13χρονη, λιποθύμησε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή της. Στη μια και μισή τα ξημερώματα, οι γιατροί, διαπίστωσαν το θάνατο του μικρού αγγέλου.

Περισσότερο φως, στα αίτια του αδόκητου θανάτου της 13χρονης, αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή στη σορό της, η οποία θα διενεργηθεί, την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε δηλώσεις του στο Sigma, ο Υπουργός Υγείας Πέτρος Πετρίδης εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια της άτυχης 13χρονης:

«Πραγματικά το γεγονός με συνθλίβει σαν άνθρωπο. Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού και να πω ότι ήδη έδωσα εντολές στις ιατρικές υπηρεσίες να διερευνήσουν πλήρως το συμβάν.

Δεν μπορώ να ξέρω, κανένας δεν μπορεί να ξέρει τα αίτια τα οποία θα είναι αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων», δήλωσε ο Πέτρος Πετρίδης.

Από την άλλη χιλιάδες Κύπριοι κοινοποιούν την είδηση του άδικου χαμού του μικρού «άγγελου» στο Facebook και στο Twitter, γράφοντας αντίο, καλό ταξίδι…