Προβλήματα «χώρου» στο νεκροταφείο Ιωαννίνων

Loading...


Σε περιπέτειες μπαίνουν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων καθώς καλούνται να ξεθάψουν νεκρούς που έχουν ξεπεράσει την επταετία. Ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι συγγενείς των νεκρών πρέπει να επιληφθούν της εκταφής των προσφιλών τους προσώπων αφού αν έχουν ξεπεράσει την επταετία οι νεκροί ο δήμος θα προχωρήσει στην εκταφή τους.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννίνων έχει ως εξής:
«Δυστυχώς για μία ακόμη φορά διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα στο Δημοτικό Νεκροταφείο Ιωαννίνων, τα οποία προέρχονται από την έλλειψη χώρου για ενταφιασμό. Ο Δήμος Ιωαννίνων επαναλαμβάνει την έκκληση προς τις οικογένειες όπου το προσφιλές τους πρόσωπο έχει συμπληρώσει την επταετία να μεριμνήσουν άμεσα για την εκταφή.
Επειδή η έλλειψη χώρων ταφής δημιουργεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα, ο Δήμος απευθύνει θερμή παράκληση για την εκταφή στις περιπτώσεις που έχει παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος.
Ευελπιστούμε στην κατανόηση όλων.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος θα υποχρεωθεί να προχωρήσει ο ίδιος στην εκταφή βάση της απόφασης που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο (37/2013).»

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr