»Οι Ουρανοί διηγούνται Δόξα Θεού », του δικαστή Αποστολάκη που »έριξε» ισόβια στον Β. Παπαγεωργόπουλο

Loading...


Ο δικαστής που γράφει  εκκλησιαστικά βιβλία, σίγουρα μετά από την απόφαση που πήρε θα αυξηθούν και οι πωλήσεις των συγγραμμάτων του….

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Δικαστής Αποστολάκης είναι βαθιά θρησκευόμενος,συνθέτει ύμνους αλλά ψάλλει όποτε μπορεί και είναι πραγματικά απόλαυση να τον ακούσεις σε αγρυπνία !

Ενώ είναι απο τα ποιο ενεργά μέλη της ενορίας του στα Τρίκαλα ,αλλά προτιμά  να οργανώνει με λίγους φίλους εσπερινούς στα Μοναστήρια της περιοχής και να ησυχάζει όταν ατενίζει τον απέραντο Ουρανό ψάλλοντας  το  »Οι Ουρανοί διηγούνται Δόξα Θεού »!
Ποτέ δεν θα τον ακούσεις να μιλά για υπόθεση εκτός της δικαστικής αιθούσης, ούτε γνωρίζεις ποια υπόθεση  δικάζει ούτε αναφέρεται ποτέ σε θέματα τέτοια όσο κοντά του  και αν  είσαι !

Τον απασχολούν καθημερινά ανθρώπινα και το μόνο που τον νοιάζει είναι η καθημερινότητα και ο πόνος του ανώνυμου ανθρώπου !

Δεν έχει ζητήσει ποτέ αστυνομική προστασία αν και έχει χειριστεί πολύ δύσκολες υποθέσεις στο εφετείο Λάρισας ,πριν μετακομίσει στο Εφετείο Θεσσαλονίκης !

Θα τον δεις πάντα να πίνει τον καφέ του πάντα με τους ίδιους ανθρώπους ,να ψωνίζει από τα μικρά καταστήματα που τον γνωρίζουν άπαντες και να μεταφέρει πάντα ο ίδιος τα ψώνια του στο σπίτι του !

Ο άνθρωπος Αποστολάκης ,ο κύριος Γιώργος για τους μεγαλύτερους ανθρώπους ,αλλά και ο κύριος Πρόεδρος για τους νεώτερους !

Πρόσωπο των ημερών ο Αποστολάκης ….

alt

Πληροφορίες και φωτό από:veteranos.gr