Ο Υφυπουργός Ανδριανός στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Loading...


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ανδριανός, επισκέφθηκε σήμερα την «Κιβωτό του Κόσμου» και παρέδωσε αθλητικό υλικό, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης, Βούλα Κοζομπόλη και τον Πρωταθλητή της Σφυροβολίας, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Ο κ. Ανδριανός ξεναγήθηκε στους χώρους της «Κιβωτού» από τον ιδρυτή της, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και συνομίλησε με δασκάλους και άλλους εθελοντές.   
Ο π. Αντώνιος Παπανικολάου μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά μας Υφυπουργέ που σας έχουμε σήμερα κοντά μας. Κάνουμε μεγάλο αγώνα να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να τελειώσουν το σχολείο τους και να βρουν το δρόμο τους. Εμείς αγωνιζόμαστε για πολλά πράγματα που θεωρούνται δεδομένα και υπάρχει πολύς κόσμος που μας βοηθά εθελοντικά. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων».

Ο κ. Ανδριανός απαντώντας, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ανταποκριθήκαμε με χαρά και συγκίνηση στο αίτημα της «Κιβωτού του Κόσμου» και παραδίδουμε σήμερα αθλητικό υλικό, το οποίο συγκεντρώσαμε χωρίς την επιβάρυνση των δημοσίων ταμείων.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς γι’ αυτό το σημαντικό έργο που επιτελείτε – και το ποιμαντικό και το κοινωνικό.

Στο πρόσωπό σας, όπως και στο πρόσωπο κληρικών και αρχιερέων που συντονίζουν ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις, αντανακλάται ο σημαντικός ρόλος της Εκκλησίας που λειτουργεί για άλλη μια φορά ως φάρος συνοχής, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ελπίδας. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλους.

Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας στηρίξουμε. Έχουμε συνεργάτες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές, που εκτός ωραρίου, εθελοντικά, θα έρθουν να προσφέρουν την εμπειρία τους, τη γνώση τους και ό,τι άλλο χρειάζονται τα παιδιά».

alt