Νεκρός στις ράγες του Ηλεκτρικού

Loading...


Οπως αναφέρει το newsit.gr σύμφωνα με μαρτυρίες, άνδρες της δημοτικής αστυνομίας κυνηγούσαν τον παράνομο μικροπωλητή με αποτέλεσμα εκείνος να πηδήξει στις γραμμές για να ξεφύγει.
Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 8. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πάταξη του παρεμπορίου, κυνηγούσαν έναν παράνομο μικροπωλητή, μετανάστη από τη Σενεγάλη.
Εκείνος, τρομοκρατημένος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πήδηξε στις ράγες του ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών Μοναστηράκι και Θησείο με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το ρεύμα και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής ενώ ομοεθνείς του μικροπωλητές είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους άνδρες της δημοτικής αστυνομίας ως υπαίτιους του δυστυχήματος.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ένταση μεταξύ των αστυνομικών και των Αφρικανών μεταναστών και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες έσπευσαν στο σημείο να κάνουν χρήση χημικών εναντίον των μεταναστών αλλά και θαμώνων- περαστικών που άρχισαν να διαμαρτύρονται στη θέα της αστυνομίας.