Ηλεία: Παρίστανε τον εφοριακό και πήρε 7 κιλά ψωμί

Loading...


Το πρωί του Σαββάτου άγνωστος άνδρας στο Τραγανό σκαρφίστηκε έναν ξεχωριστό τρόπο, προκειμένου να »εξασφαλίσει» το ψωμί για την οικογένειά του.

  Ο άγνωστος άνδρας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες γύρω στα 40 και με προσεγμένη εμφάνιση και ντύσιμο, μπήκε στο φούρνο του κ. Γιώργου Αλεβιζόπουλου, στο κέντρο του Τραγανού, προσποιούμενος τον εφοριακό.

  Παρουσία πελατών, ο άγνωστος άντρας ανακοίνωσε περίτρανα πως είναι εφοριακός της ΔOY Αμαλιάδας και αφού ενημερώθηκε από την υπάλληλο του αρτοποιείου ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε, της ζήτησε να του δώσει 7 κιλά ψωμί.

  Η υπάλληλος του αρτοποιείου δίπλωσε τα καρβέλια, τα έβαλε στη σακούλα και πήγε να εκδώσει την απόδειξη. Τότε, ο »εφοριακός» αντέδρασε και ζήτησε να του τα δώσει σε καλύτερη τιμή, υποσχόμενος μελλοντική διευκόλυνση από τη ΔΟΥ Αμαλιάδας.

  Η υπάλληλος δέχτηκε και ο άγνωστος άνδρας που είχε προσποιηθεί τον εφοριακό πήρε το ψωμί και αποχώρησε.

  Όταν φυσικά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου και ενημερώθηκε για την επίσκεψη του »εφοριακού», το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να χαμογελάσει, καθώς κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

  Ο κ. Γιώργος Αλεβιζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: »Αυτά είναι δυστυχώς σημεία των καιρών. Με την ευκαιρία όμως αυτή, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους προκειμένου να μην πέσουν και αυτοί θύματα απάτης».Ετικέτες