Φόβος και τρόμος οι ληστές των νεκροταφείων

Loading...


Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης, το σοβαρότερο μέχρι σήμερα, σημειώθηκε την Κυριακή στα Νεκροταφεία της Ξάνθης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr ένα αντρόγυνο που ήταν μέσα σε ΙΧ στο νέο τμήμα των Νεκροταφείων, δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικους που είχαν πηδήξει το μαντρότοιχο.

Οι δύο νεαροί, με αρκετό θράσος, έφτασαν γρήγορα στο αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα της συνοδηγού ενώ στη συνέχεια την τραβούσαν με βία για να της αποσπάσουν την τσάντα που είχε φορέσει χιαστί !
Άμεσα επενέβη ο σύζυγος, και οι δύο δράστες αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν την τσάντα.
Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στο ζευγάρι ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο η Αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει και να αναγνωρίσει του δράστες, δύο 17χρονους,  μέσα στο συνοικισμό του Δροσερού όπου και διέφυγαν, στη συνέχεια.
Δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται καθώς πολύ πρόσφατα μια ηλικιωμένη γυναίκα δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ κατά καιρούς, διάφορα παραβατικά στοιχεία από το Δροσερό έχουν επιτεθεί σε επισκέπτες των Νεκροταφείων.
Οι επισκέπτες, κυρίως γυναίκες,  δηλώνουν αγανακτισμένες ενώ ήδη έχει κλειστεί ραντεβού με το Δήμαρχο προκειμένου να δεχθεί το θύμα της επίθεσης. Αυτό που ζητούνε όσοι επισκέπτονται τη νέα πτέρυγα στα Νεκροταφεία είναι να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα – όπως στα παρακείμενα μουσουλμανικά- και να αυξηθεί η φύλαξη.