Εντοπίστηκαν οι δραπέτες των Τρικάλων! Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε εξέλιξη!

Loading...


Οι πληροφορίες λένε, ότι οι αστυνομικοί τους βρήκαν στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας. Σύμφωνα με το Permissospress, οι δραπέτες εντοπίστηκαν νωρίς τα ξημερώματα, με θερμοκάμερα. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν βρεθεί οι τέσσερις απ αυτούς…

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρόισκονται στο σημείο, έχουν «ασφαλίσει» την περιοχή περιμετρικά και αναμένεται να γίνει επέμβαση της Αστυνομίας απο στιγμή σε στιγμή, για τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών!

Τις τελευταίες ημέρες, η ορεινή Ναυπακτία είναι ένα «φρούριο» με τους αστυνομικούς να στήνουν μπλόκα παντού, καθώς κάπου εκεί, τριγυρίζουν ελεύθεροι οι κακοποιοί. «Άνοιξαν» σπίτια της περιοχής, πήραν είδη πρώτης ανάγκης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και το DNA του ενός, σε ρούχο που βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι.

alt
 

Οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να βρουν τους κακοποιούς, που ευθύνονται για το θάνατο του συναδέλφου τους στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια…

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν πληροφορίες ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετέχουν και κομάντος του στρατού.