Έκτακτη έκκληση για γάλα και βρεφικές τροφές

Loading...


Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Το ιατρείο μας κάθε βδομάδα βοηθάει δεκάδες οικογένειες από όλη την Αττική με γάλατα για βρέφη και εβαπορέ για παιδιά, αλλά και βρεφικές κρέμες δημητριακών, φρούτων και μπισκοτόκρεμες. Δυστυχώς τα παιδικά γάλατα εβαπορέ και οι βρεφικές κρέμες δημητριακών, φρούτων και μπισκοτόκρεμες μας έχουν τελειώσει και δεν έχουμε να τα διαθέσουμε στις άπορες και άνεργες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Όποιος μπορεί να μας τα διαθέσει παρακαλείτε να μας τα φέρει στο ιατρείο ή εάν δεν μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Προσοχή, έχουμε ανάγκη μόνο για γάλατα εβαπορέ για παιδιά και βρεφικές κρέμες δημητριακών, φρούτωνκαι μπισκοτόκρεμες.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικούλειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 13,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία) μέσα σε 21 μήνες. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμοςκαι οι 230 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

ΠΡΩΙ/ΜΕΣΗΜΕΡΙ :

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ/ΒΡΑΔΥ:

(ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-20:00)

(ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00)

(ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00)

(ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00-19:00)

email mkiellinikou@gmail.com

To blog μας θα το βρείτε εδώ