Ε.Παπαγεωργόπουλου: Οι πρώτες στιγμές του άνδρα μου στη φυλακή

Loading...


Συντετριμμένη έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου είναι η σύζυγος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κ. Παπαγεωργοπούλου στο seleo.gr, ο σύζυγός της κρατείται σε κελί των φυλακών Διαβατών με άλλα 10 άτομα.


«Μου επέτρεψαν να του πάω κάποια πράγματα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας. Του είπα να προσέχει τον εαυτό του γιατί είμαστε οι δύο μας. Είναι η πρώτη φορά που χωρίζουμε στα 40 χρόνια» είπε η σύζυγός του Β.Παπαγεωργόπουλου.

Η ίδια επιτέθηκε τόσο στον νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη αλλά και στον υπάλληλο Παναγιώτη Σαξώνη, με βάση την κατάθεση του οποίου καταδικάστηκε ο Β.Παπαγεωργόπουλος: «Τον κοροϊδεύανε γιατί ήταν ατσαλάκωτος και προσπάθησαν να τον τσαλακώσουν.

Δεν ήταν σε κατάσταση να μιλήσει και πολύ. Δεν είπαμε και πολλά πράγματα. Μιλούσαμε με τα μάτια μας. Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο. Όλα τα έκανε αυτός ο καταχραστής. Ούτε στα πιο φρικτά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα πήγαινε στη φυλακή.

Δεν ξέρω πως αποφασίζουν. Κανείς δεν εμφανίστηκε το δικαστήριο να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Σαξώνη. Εκτός από τον Μπουτάρη που είπε στο δικαστήριο ότι η διοίκηση του Παπαγεωργόπουλου ήταν μια συμμορία».

Όταν ρωτήθηκε η σύζυγος του Παπαγεωργόπουλου ποιους εννοούσε ο σύζυγός της όταν είπε ότι «κάποιοι θα πεθάνουν με τύψεις» απάντησε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και τη διοίκηση του Μπουτάρη».

«Ούτε μία πεντάρα δεν έχει βάλει στην τσέπη του ο άνδρας μου. Ήταν στο υπουργείο Αθλητισμού. Παντού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Άδικη πέρα για πέρα η απόφαση. Το μόνο πράγμα που αγοράσαμε στα 12 χρόνια της δημαρχίας του είναι ένα στούντιο 52 τ.μ στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας», ανέφερε η Ελένη Παπαγεωργοπούλου.