Αποδοκίμασαν τον Αρβανιτόπουλο στον Πειραιά-Με λαμπρότητα o εορτασμός των Θεοφανείων (φωτο & video)

Loading...


Τελικά, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δε γλίτωσε τη γιούχα στον Πειραιά.
Αφού ολοκληρώθηκε η τελετή για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά, ακολούθησε δεξίωση στο Δημοτικό Θέατρο.
Εκεί φυσικά βρέθηκε και ο κ. Αρβανιτόπουλος, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση.
Όταν όμως βγήκε από το Δημοτικό Θέατρο για να αποχωρήσει, ομάδα περίπου 15 ατόμων που ήταν συγκεντρωμένοι επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, ξέσπασε σε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Κατά τα λοιπά, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων, στο λιμάνι του Πειραιά παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες.

1

Στην τελετή των Θεοφανείων, μιας από τις πιο λαμπρές γιορτές της χριστιανοσύνης, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά, κ. Σεραφείμ.

Από το χώρο της πολιτικής έδωσαν το »παρών» ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής της Νέας Δημκρατίας Κώστας Κατσαφάδος.

Την ώρα που ο Σταυρός έβγαινε από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, συνοδεία της μπάντας του Ναυτικού, για να κατευθυνθεί στο λιμάνι, ομάδα αναρχικών σήκωσε πανό κι άρχισε να φωνάζει συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας Σπύρου Στρατούλη.
Η μικροένταση που δημιουργήθηκε δεν είχε συνέχεια.

Εργαζόμενοι που αντιτίθενται στη διαθεσιμότητα ύψωσαν πανό, ενώ το ίδιο έκαναν και εργαζόμενοι στην εταιρία λιπασμάτων και πάλι χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.
Δέκα βατραχάνθρωποι βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Πειραιά για να πιάσουν τον Σταυρό.
Οι βατραχάνθρωποι στις δηλώσεις τους ευχήθηκαν η κρίση να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους πολίτες και ημέρες χωρίς Μνημόνιο να έρθουν στη χώρα.

1

     
                                 {youtube}tYvcXyoV6_w{/youtube}