Υλική βοήθεια σε πρόσφυγες στην Ειδομένη – Θερμή ανταπόκριση σε είδη πρώτης ανάγκης

Loading...


Μια σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης αναλαμβάνει το τοπικό τμήμα Σερρών του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το seleo.gr.

 

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διατεθούν για την ανακούφιση των προσφύγων, που διέρχονται καθημερινά από το Δήμο Παιονίας (Ειδομένη).

«Ο Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ. δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος μπροστά σ’ αυτά τα γεγονότα και τάσσεται εμπράκτως στο πλευρό της κοινότητας Εθελοντών Κιλκίς – Θεσσαλονίκης Σύριοι Πρόσφυγες, που μαζί με το μαγειρεμένο φαγητό που προσφέρει στους πρόσφυγες της Ειδομένης αποφάσισε να αυξήσει τις έτοιμες σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης που δίνει, ώστε να διατίθενται ακόμη περισσότερα αγαθά και είδη υγιεινής σε ακόμη περισσότερους πρόσφυγες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι της Π.Ε. Σερρών ανταποκρίνονται ήδη πολύ θερμά στην προσπάθεια του συλλόγου να ενισχύσει την Κοινότητα Εθελοντών και τα πρώτα προϊόντα έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται. Θεωρώντας πολύ σημαντική την παροχή βοήθειας προς τους πρόσφυγες , ο σύλλογος καλεί και όσους πολίτες το επιθυμούν, να συνδράμουν όσο μπορούν.
 Ετικέτες