ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο Επιτάφιος της Ελλάδας: Μωρό άνεργων πολύτεκνων πέθανε από ασιτία!

Loading...


Ο Επιτάφιος της Ελλάδας συνεχίζεται τρεις μήνες μετά τον εκλογικό θρίαμβο των δυνάμεων που αντιστρατεύονται το εθνοκτόνο Μνημόνιο: Από ασιτία άφησε την τελευταία του πνοή ένα μωρό τεσάρων εβδομάδων στην Ξάνθη καθώς οι άνεργοι πολύτεκνοι γονείς του δεν είχαν την ικανότητα να εξασφαλίσουν ούτε την στοιχειώδη διατροφή στο βρέφος!

Η ιατροδικαστική εξέταση αποτελεί όνειδος για όλες τις πολιτικές κια κοινωνικές δυνάμεις που όχι μόνο οδήγησαν την χώρα σε αυτή τη τραγική κατάληξη με το να εργάζονται λιγότεροι από 1 στους 4 Ελληνες, αλλά και ανέχθηkαν χωρίς να δράσουν ενεργά κατά των δυνάμεων αυτών.

Οι γονείς μετέφεραν το άψυχο σώμα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκαν τα αίτια του θανάτου του από τον ιατροδικαστή, Ν. Κιφνίδη.

Πρόκειται για μια πολύτεκνη οικογένεια, της οποίας τελευταίο μέλος ήταν το άτυχο μωρό.

Για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι γονείς του βρέφους κρατήθηκαν για μερικές μέρες και έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού ο εισαγγελέας δαπίστωσε ότι οι άνθρωποι ήταν απλά αδύνατον να θρέψουν το νέο Ελληνόπουλο που πέθανε από πείνα και ίσως αποτελεί το νεαρότερο θύμα του Μνημονίου.

Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα έρθει η Ανάσταση της χώρας και να πάψουμε να θρηνούμε νεκρούς από την δημοσιονομική κατοχή… Ετικέτες