Ο παραστάτης από τις Φιλιππίνες και η μαθήτρια με το αναπηρικό αμαξίδιο παρελαύνουν…(ΦΩΤΟ)

Loading...


Γέμισε το πάρκο του Ζαππείου από νωρίς το πρωί με μαθητές από όλα τα σχολεία της Αθήνας και αφορμή τη σημερινή καθιερωμένη παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

 

Τζην, μίνι φούστες και λευκό πουκάμισο η κυρίαρχη στυλιστική τάση των μαθητών και μαθητριών ωστόσο δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που…έκαναν τη διαφορά κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Πάντως η…θεωρία του τακουνιού με την υπογραφή Μπουτάρη και όλα όσα σχολίασε χθες στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης μάλλον σήμερα καταρρίφθηκε, αφού ως φαίνεται οι μαθήτριες λυκείου κάποιων σχολείων δεν αποχωρίστηκαν την αγαπημένη συνήθειά τους, δηλαδή τα ψηλά τακούνια. Εντύπωση για μία ακόμη φορά έκαναν οι στυλιστικές επιλογές των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων. Οι μικροί πρωταγωνιστές πάντως κέρδισαν τις εντυπώσεις σε κάθε περίπτωση.

Ο παραστάτης από τις Φιλιππίνες

Ο Σεμπάστιαν είναι 12 χρόνων και περήφανος που είναι Έλληνας και σήμερα παρελαύνει έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Τζεραλντίν η οποία ήρθε από πολύ μικρή στην Ελλάδα και συμπληρώνει αισίως 23 χρόνια εδώ και δηλώνει…Ελληνίδα. «Στο σχολείο δεν υπήρξε θέμα ενόχλησης δεν έχει σημασία το ότι είμαστε από τις Φιλιππίνες αγαπάμε την Ελλάδα», σημειώνει η περήφανη μαμά του μαθητή.

 

Η μαμά με τις δύο κόρες σημαιοφόρους

Η Όλγα Γιαννοπούλου έχει κάθε λόγο να καμαρώνει σήμερα καθώς και οι δυο της κόρες είναι σημαιοφόροι η μεγάλη της η Άρτεμις μαθήτρια Γυμνασίου και η μικρή της Κατερίνα μαθήτρια δημοτικού. «Είναι η απόλυτη χαρά και περηφάνεια για κάθε γονιό», λέει στο protothema.gr.

 

Η μαθήτρια που παρελαύνει με αναπηρικό αμαξίδιο

Η μαθήτρια δημοτικού που πραγματικά συγκινεί είναι η μικρή Μαρία η οποία σήμερα παρελαύνει. Είναι η στιγμή που ο φωτογραφικός φακός αδυνατεί να αποτυπώσει τα συναισθήματα του πατέρα της που την κατεβάζει από το λεωφορείο και τη συνοδεύει παρέα με τις αγαπημένες της συμμαθήτριες δηλώνοντας χαρούμενος και περήφανος.

Η Αφρικάνα σημαιοφόρος μαθήτρια

Η Λουίζα είναι μαθήτρια δημοτικού περήφανη που παρελαύνει και σημαιοφόρος μετά από σκληρή μελέτη. Ο πατέρας της είναι από την Αφρική και η μητέρα της Ελληνίδα όπως μας εξηγεί και η ίδια νιώθει περήφανη για την καταγωγή της.

 

 

 

 

 Ετικέτες