Καμπάνια της Αστυνομίας σε εκκλησίες για τις διαρρήξεις

Loading...


Της Ντόρας Χριστοδούλου

Πάφος: Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και ειδικότερα των κλιμακίων κατά των διαρρήξεων, κλοπών και εγκλημάτων κατά περιουσίας του ΤΑΕ Πάφου βρέθηκαν χθες έξω από εκκλησία στην Πάφο, για ενημέρωση των πολιτών γύρω από τις δράσεις που πρέπει να αναλαμβάνουν για προστασία των περιουσιών τους.

Όπως δήλωσε στον «Φ» ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμος Νίκος Τσαππής, μέλη της δύναμης βρίσκονταν χθες έξω από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, προκειμένου με την έξοδο των πιστών από τη θεία λειτουργία να τους ενημερώνουν για το τι πρέπει να πράττουν και οι ίδιοι, καθώς και για το πώς μπορούν να βοηθούν το έργο της Αστυνομίας ώστε να προλαμβάνονται ενέργειες όπως οι διαρρήξεις, κλοπές και επιθέσεις κατά πολιτών.

«Στόχος μας με την εκστρατεία αυτή», τόνισε ο κ. Τσαππής, «είναι να εμπεδώσει ακόμη περισσότερο και ο απλός πολίτης ότι η προστασία του ίδιου και της περιουσίας του είναι θέμα που πρέπει να τον απασχολεί και όχι να θεωρεί ότι μόνο η Αστυνομία μπορεί να συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή».

Οι αστυνομικοί διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Η επιλογή του ιερού ναού των Αγίων Αναργύρων, ενός εκ των μεγαλύτερων ναών της πόλης της Πάφου, δεν έγινε τυχαία, αφού βρίσκεται σε μια περιοχή στην οποία καταγράφονται τα τελευταία χρόνια πολλά συμβάντα διαρρήξεων, κλοπών και άλλων αντικοινωνικών ενεργειών.Ετικέτες