Φορητά βιοκλιματιστικά με 90% χαμηλότερο κόστος λειτουργίας

Loading...


Η εταιρεία UFO Hellas, σεβόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών, θα ήθελε να σας παρουσιάσει το νέο φορητό μοντέλο κλιματισμού, χωρίς εξωτερική μονάδα και απολύτως υγιεινό!

ΜΟΝΟ 250ευρω για ένα ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού UFO, με Πανελλαδική Αποστολή (δωρεάν κόστος μεταφοράς)!

Δροσιστείτε υγιεινά με ελάχιστο κόστος με τα συστήματα κλιματισμού, που καταναλώνουν ρεύμα, όσο μια λάμπα! Η καινοτομία αυτή ανήκει στη νέα γενιά κλιματιστικών, τα λεγόμενα βιοκλιματιστικά, που δροσίζουν με φυσικό και υγιεινό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της εξάτμισης νερού.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Στη μονάδα κλιματισμού UFO, γεμίζετε την ειδική δεξαμενή είτε με δροσερό νερό είτε παγωμένο. Ο ανεμιστήρας που διαθέτει προσάγει τον ζεστό αέρα και τον διαπερνά μέσα από το ειδικό φίλτρο. Το φίλτρο, που κινείται διαρκώς περνώντας μέσα από το κρύο νερό, καθαρίζει τον αέρα συγκρατώντας σκόνες και αερομεταφερόμενα μόρια. Έτσι ο θερμός εξωτερικός αέρας φιλτράρεται και ψύχεται με τη διαδικασία της εξάτμισης και βγαίνει καθαρός και δροσερός.

Το UFO βγάζει μια δέσμη από φρέσκο, κρύο αέρα με θερμοκρασία έως και 10 C  χαμηλότερα από την θερμοκρασία του ζεστού εξωτερικού αέρα. Έχετε δυνατότητα επιλογής δροσερού αέρα με τη χρήση δροσερού νερού ή παγωμένου αέρα με τη χρήση πάγου.

Το μηχάνημα της UFO, ενδείκνυται για εσωτερική χρήση, παρόλο αυτά μπορεί να λειτουργήσει αρκετά ικανοποιητικά και σε εξωτερικού χώρους, αυλές, βεράντες, εξοχικά κτλ. 

Σας απαλλάσσει μία για πάντα από το κόστος  εγκατάστασης και συντήρησης.

alt
Χαρακτηριστικά μοντέλου

.Μοντέλο: ΑΤΕΑC-01
.Ισχύς 140 W
.Τηλεχειρισμός
.3 ταχύτητες ανεμιστήρα
.Χρονοδιακόπτης
.Κινούμενες Περσίδες
.Δείκτης στάθμης νερού
.Καθαρό βάρος:8 κιλά
.Ροδάκια για εύκολη μετακίνηση 
.Λειτουργία ιονισμού

alt

Πώς επιτυγχάνεται όμως το υγιεινό κλίμα;

Με το UFO δεν γίνεται επανακυκλοφορία του εσωτερικού αέρα ,αλλά συνεχώς καινούργιος αέρας φιλτράρεται και βγαίνει φρέσκος και δροσερός. Γι΄αυτό καλό είναι να υπάρχει πάντα ένα παράθυρο ανοικτό, για να διοχετεύεται στο δωμάτιο καινούργιο αέρα. Επίσης ,δεν δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός καθώς δεν ξηραίνει τον αέρα και την ατμόσφαιρα.

Το UFO είναι πολύ πρακτικό, αφού δεν χρειάζεται εξαγωγή νερού, χάρη στη μέθοδο της εξάτμισης. Εσείς απλά προσθέτετε δροσερό νερό στην ειδική δεξαμενή, όταν αυτό ελαττωθεί .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους όπως βεράντες, ταράτσες, μπαλκόνια, κήπους δημιουργώντας ένα πολύ άνετο μικρό-κλίμα .Απαραίτητη προυπόθεση για χρήση σε εξωτερικούς χώρους είναι να μην εκτίθεται η συσκευή στον ήλιο και σε βροχή.

Αν θέλετε, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας άρωμα προσθέτοντας μερικές σταγόνες αρώματος στην δεξαμενή νερού, αναζωογονώντας ,με αυτόν τον τρόπο, την αίσθηση του αέρα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ UFO

.Μηδενικό κόστος εγκατάστασης
.Μηδενικό κόστος συντήρησης
.Σύγχρονη & μοντέρνα σχεδίαση
.Είναι φιλικό προς το περιβάλλον
.Πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας όσο μια λάμπα
.Ευκολία μετακίνησης από δωμάτιο σε δωμάτιο
.Φιλικό προς τον χρήστη
.Extra λειτουργία ιονισμού
.Μικρές διαστάσεις για εξοικονόμηση χώρου

{pdf}www.agioritikovima.gr/images/pdf/ufo.pdf|height:400|widht:300|app:google{/pdf}

Ακόμη σκέπτεστε  μία λύση γι’ αυτό το καλοκαίρι;

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ufo.com.gr
‘H καλέστε μας τώρα για πληροφορίες στο 210 3619270 ή στο info@archikatt.com