Κάθε Σάββατο με τον Γιάννη Κανελλάκη

Loading...


●  Όλο για ανάπτυξη μιλάνε τα τελευταία χρόνια σ΄αυτή τη χώρα, αλλά ανάπτυξη δεν βλέπουμε.  Η μόνη ανάπτυξη που γίνεται, είναι η διαφθορά, η διάβρωση και η ρεμούλα.

●  Σε τεντωμένο σκοινί, κινείται η οικονομία αυτής της χώρας.  Αυτοί που κυβερνάνε, το έχουν πάρει χαμπάρι ; Και τι κάνουν γι αυτό, ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε χειρότερες περιπέτειες ;

●  Παιδιάααα … Το έχετε συνειδητοποιήσει ότι, η ανεργία αυξάνεται και πληθύνεται ;  Έχετε πάρει χαμπάρι ότι, χιλιάδες νέοι… βρίσκονται στις καφετέριες γιατί έχουν απογοητευθεί από κυβερνήσεις και κόμματα και δεν βρίσκουν δουλειά  ;

●  Παιδί της δημοκρατίας είναι οι εκλογές και πρέπει να διεξάγονται σε όλες τις ελεύθερες και δημοκρατικές χώρες, όπως προβλέπεται από τους δεσμούς. Το θέμα είναι ότι, αυτοί που μέσα από τις εκλογές διεκδικούν την εξουσία , πρέπει να είναι έντιμοι, ηθικοί, δημοκράτες, και όχι σάπιοι , κλέφτες, διεφθαρμένοι και απατεώνες. Τα γράφουμε αυτά, εν όψει των εκλογών που έρχονται, με την προϋπόθεση, να μην ξαναγίνουν οι απάτες και παρανομίες, από αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία δέκα χρόνια και οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

●  Πολλές και ποικίλες είναι οι απαντήσεις των αναγνωστών μας, στο ερώτημά μας σε προηγούμενη στήλη, τι σχέση έχουν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Θέμος Αναστασιάδης ;  Άμα τις δημοσιεύσουμε θα κλάψουν μανούλες… Ας περάσει το Πάσχα και βλέπουμε.  Προς το παρόν ευχόμαστε, Καλή Ανάσταση και στους δύο.

●  Ρε Μπήλιω Τσουκαλά, προετοιμάσου στις εκπομπές σου, πριν βγεις στον αέρα…

●  Τι, άραγε, να εννοεί ο ποιητής , που κάθε μέρα μιλάει σε άλλο ραδιόφωνο, για ραδιοφασισμό που… ΣΚΑΙ  ;

●  Τόχουμε πει πολλές φορές, και μας το επιβεβαιώνουν και αναγνώστες,  ότι γέμισαν κάποιες τηλεοράσεις με μπούτια και με στήθια, στην προσπάθειά τους να στήσουν εκπομπές  για να τραβήξουν την προσοχή τηλεθεατών.  Ε, βέβαια, αφού δεν έχουν τι άλλο να δείξουν και τι να πουν , κάνουν τα μπούτια φωνή και τα στήθια …. σάμαλι.

●  Όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι και εδώ, να πληρώνουν επιτέλους τα χόμπι τους, όλοι αυτοί που χάνονται στα βουνά, που χάνονται στις θάλασσες, και ζητάνε βοήθεια από πυροσβεστικές, αστυνομίες, και οτιδήποτε άλλο.  Δεν είναι υποχρεωμένη ούτε η Αστυνομία, ούτε η Πυροσβεστική, ούτε οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία, να τρέχει να σώσει τον οποιονδήποτε…. που θέλει να κάνει σκι στην θάλασσα, ή θέλει να κάνει ορειβασία. Από την στιγμή που θα χρειασθεί βοήθεια, σαφώς και θα σπεύσει να τον βοηθήσει το κράτος, αλλά τα έξοδα της κινητοποίησης να τα πληρώνει ο ίδιος ή οι ίδιοι, και όχι οι έλληνες φορολογούμενοι. Αυτό ισχύει και για τα λαμόγια τους δημοσιογράφους, πολιτικούς, επιχειρηματίες και οποιουσδήποτε άλλους που χρησιμοποιούν αστυνομικούς.  Όσο καιρό τους έχετε μαζί σας, να τους πληρώνετε εσείς οι ίδιοι. Ξεφτίλες πια….

●  Προσοχή σε δημοσκοπήσεις εταιρειών.  Είναι γεμάτες παγίδες και εξυπηρετούν συμφέροντα.  Κανένα από τα εκλογικά αποτελέσματα των κομμάτων, που δείχνουν μέχρι τώρα, δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί. 

●  Νάτος, νάτος, ο πρωθυπουργός, δεν είναι χελώνα, είναι λαγός.

●  Δεν είναι μαγαζάκι σας η ΔΕΗ, ρε λαμόγια, να αυξάνετε το ρεύμα σε κάθε καταναλωτή.  Από την μία τρώτε τα εκατομμύρια, και από την άλλη φορτώνετε με αυξήσεις τους λογαριασμούς των καταναλωτών, για να καλύψετε τις ρεμούλες σας και τις κλεψιές σας.  Ρεμάλια …

●  Σας τα επισημάναμε και σε προηγούμενες στήλες, αλλά δεν μας πιστεύατε.  Είχαμε πει ότι, από την στιγμή που θα δώσει το πράσινο φως η Τρόϊκα και το ΔΝΤ, τότε  θα γίνουν εκλογές στην χώρα μας.  Έτσι κι έγινε. Και μάλιστα έπεσε γραμμή, από τα …συντρόφια της τρόϊκας, να μην ψηφιστούν τα μικρά κόμματα.  Πολύ φοβάμαι, ότι σε ένα βαθμό θα εισακουσθούν.

●  ΠΑΜΕ – ΠΑΜΕ  , ΠηΝειΟ , θέλουμε κι άλλες απεργίες, θέλουμε και τον Ερύμανθο, θέλουμε και τον Αλφειό….

●  Απίστευτο κι όμως αληθινό :  Για να πας ή να έρθεις από αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις 12 το βράδυ, πληρώνεις  50 € .  Αυτό είναι προς όφελος των ιδιοκτητών των ταξί και όχι των οδηγών. Ποιος υπουργός επέβαλε τέτοιο χαράτσι, από την στιγμή που ο μισθός έφθασε τα 350 € ; Και μη μας πουν ότι, αυτό λέγεται  διπλή ταρίφα ;  Διπλή απάτη λέγεται, όπως είπε ένας οδηγός ταξί, και δίκιο έχει.

●  Η στήλη εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, και Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! Να βρεθούν στην …σούβλα όσοι έφαγαν τα λεφτά του ελληνικού λαού.

●  Καιρός :  Χριστός Ανέστη, σε πείσμα του κάθε….Ιούδα.Ετικέτες