Γιάννης Κανελλάκης: Αυτή είναι η Ελλάδα

Loading...


Κάθε Σάββατο
Με τον Γιάννη Κανελλάκη

● Επιτέλους, λειτουργούν οι νόμοι για όλους. Μπράβο στους έλληνες Δικαστές που έστειλαν εκεί που έπρεπε            να στείλουν τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και για όλους τους κλέφτες, απατεώνες και καταχραστές του δημόσιου χρήματος. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος έφαγε 18 εκ. ευρώ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Τι θα τα κάνεις βρε άνθρωπε τόσα εκατομμύρια κι εσύ και όλοι οι όμοιοί σου που κατακλέψατε τον ελληνικό λαό ; Κάτσε τώρα ισόβια στις φυλακές για να τα…μετράς.
● Κύριοι δικαστές για να ξεβρομίσει ο τόπος και να σωθεί ο μισθός και η σύνταξη του έλληνα φορολογούμενου πρέπει να συλλάβετε όλα τα λαμόγια και να τους δημεύσετε τις περιουσίες. Αλλιώς πάμε όλοι για τα …βράχια.

● Είναι ένα διαμάντι, φώναξε  η γυναίκα του Παπαγεωργόπουλου όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου ότι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Μπαααα, διαμάντια  λέγονται  τώρα αυτοί που κλέβουν το χρήμα του ελληνικού λαού ; Ηρεμήστε  κυρία Παπαγεωργοπούλου μην έρθει και η δική σας σειρά.

● Καλά είπε ο Πάγκαλος ότι η τρόϊκα θα νοικοκυρέψει την χώρα. Αφού είναι άχρηστοι οι πολιτικοί μας θα μας νοικοκυρέψουν αυτοί. Και καλά θα κάνουν, όπως λένε παντού.  Δυστυχώς, εκεί φτάσαμε.

● Αρχιεπίσκοπε κ. Ιερώνυμε, πολλοί αναγνώστες ρωτούν τι θα κάνετε τα εκατομμύρια ευρώ που πήρατε από τον έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ; Που θα τα επενδύσετε ; ΄Η που θα τα …χαρίσετε;

● Μίλησε και ο Ραγκούσης. Και τι είπε ;  Με ποιο κότερο θα πάμε να φάμε ψάρια αυτό το Σαββατοκύριακο;
Α, ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεστε όλοι, απατεώνες και τυχοδιώκτες αυτού του τόπου.

● Αρχισε και το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Καλή επιτυχία. Γιώργο Παναγιωτακόπουλε, ποια είναι η γνώμη σου για την πορεία του Κινήματος;

● Με Λουί Βιτόν κυνηγάει τα ποντίκια στον Κορυδαλλό η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου, κυρία Σταμάτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με μαντήλια Ερμές κυνηγάει τις κατσαρίδες. Λέτε σύντομα να την μιμηθεί και η κυρία Παπαγεωργοπούλου;

● «Αλογοσκούφη, Σουφλιά, Παπακωνσταντίνου, Παπαντωνίου και λοιποί συγγενείς, είστε ακόμα εκτός φυλακών;»  Είναι ερώτημα πολλών αναγνωστών. Αν θέλετε απαντάτε.

● Πήγε  στο Νταβός και γύρισε γκαβός. Ο κοντός… kiss, kiss, kiss…

● Ακόμα περιμένουν να προσληφθούν οι 500 του ΙΚΑ που απολύθηκαν πριν από περίπου ένα μήνα, αν και είχαν περάσει με ΑΣΕΠ και είχαν διοριστεί σε νευραλγικές υπηρεσίες του Ιδρύματος. Ελπίζουν ότι με την προσφυγή τους στον Άρειο Πάγο και το υπόμνημά τους στον ίδιο τον πρωθυπουργό να βρουν κάποια δικαίωση. Τους το ευχόμαστε.

● Τρόϊκα προς κυβέρνηση : Είστε άχρηστοι, ανεπαρκείς, αναποτελεσματικοί. Σιγά τις διαπιστώσεις. Λες και δεν τους ξέρουμε. Νάξερε τι ψήφιζε ο ελληνικός λαός…

● Στο Κολωνάκι πίνουν τα καφεδάκια τους λαμόγια δημοσιογράφοι και πολιτικοί, έχοντας δίπλα τους αστυνομικούς να τους φυλάνε και να πληρώνονται με χρήματα του ελληνικού λαού.  Ντροπή τους !

● Αποθήκες ψυχών είναι οι φυλακές ανηλίκων, όπως λένε άνθρωποι που τους επισκέπτονται. Κύριε υπουργέ της Δικαιοσύνης, μήπως κι εδώ πρέπει να βάλετε το χεράκι σας για λίγη στοργή σε αυτά τα παιδιά που τα όνειρά τους και οι ελπίδες τους σκοτώνονται μέσα σε τέσσερεις τοίχους ;

● «Για κάποια άτομα που ακούν στο όνομα Ρούλιας, Μήτσης, Δεσποτόπουλος και κάποια άλλα, έχουν βγει εντάλματα σύλληψης. Γιατί όμως δεν τους συλλαμβάνουν;» ρωτούν πολλοί αναγνώστες της στήλης. Θα ρωτήσουμε και θα σας απαντήσουμε, αγαπητοί φίλοι.

● Στυλιανίδης, Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χατζηδάκης, Λυκουρέντζος και λοιποί συγγενείς είναι ακόμα δυστυχώς υπουργοί της κυβέρνησης σ΄αυτό τον τόπο.  Να τους χαιρόμαστε.

● Καιρός :  Πόσες χιλιάδες είναι ο μισθός σας τον μήνα κύριοι βολευτές ; Απαντήστε, μην ντρέπεστε.  Κηφήνες…