Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε την ευλογία του στους Ελληνες αθλητές για τους Ολυμπιακούς (ΦΩΤΟ)

Loading...


ΣΤΟΝ ΟΙ

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Συνάντηση με αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους είχε το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Οι είκοσι δύο αθλητές συνοδευόμενοι από τους Σπύρο Kαπράλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρο Κούβελο, έγιναν δεκτοί στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τους προέδρους και τους αθλητές με ιδιαίτερη χαρά και τους ευχήθηκε υγεία, υπομονή, επιμονή και να επιστρέψουν νικητές, αν και, όπως είπε, «στη ζωή μας δε μετράει πάντα το βραβείο, αλλά η προσπάθεια».

Η αντιπροσωπεία, την οποία αποτελούσαν αθλητές και προπονητές από την άρση βαρών, τη ρυθμική γυμναστική, την κολύμβηση, το στίβο, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και το τζούντο, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και ζήτησε να προσεύχεται και για τους ενενήντα Έλληνες αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο .

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος μοίρασε σε όλους ένα μικρό σταυρουδάκι ως ευλογία και ένα βιβλίο.

Στον Αρχιεπίσκοπο ο κ. Καπράλος και ο κ. Κούβελος έδωσαν ως αναμνηστικό δώρο την επίσημη φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» κι ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokiniss

1507rio (1).jpg
1507rio (2).jpg
1507rio (3).jpg
1507rio (4).jpg
1507rio (5).jpg
1507rio (6).jpg
1507rio (7).jpg
1507rio (8).jpg
1507rio (9).jpg
1507rio (10).jpg