Μικροί μαθητές από την Καλαμπάκα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Περισσότεροι από 30 μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου συνοδευόμενοι από Εκπαιδευτικούς και γονείς επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, ο κ.Ιερώνυμος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη των μαθητών και τους μίλησε για τις γνώσεις που καλούνται να αποκτήσουν, ενώ τους συμβούλευσε να είναι καλοί μαθητές και να διαβάζουν.

«Να γίνετε καλοί μαθητές, να διαβάζετε για να πλουτίσετε τις γνώσεις σας» κάλεσε τους μαθητές ο Αρχιεπίσκοπος και συμπλήρωσε «να αγκαλιάσετε, όμως, και την άλλη Σοφία, την άνωθεν κατερχομένη, να έχετε επικοινωνία με τον Θεό, γιατί εκεί που ενώνεται η Σοφία των γραμμάτων με την άνωθεν Σοφία εκεί δημιουργείται ο χαρισματικός άνθρωπος».

Διαβάστε εδώ:  Ο Μητροπολίτης Εσθονίας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά ο δρόμος τους να είναι όμορφος και να μην απελπίζονται αν κάποιες φορές είναι κουραστικός.

Οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ευχαρίστησαν θερμά τον Αρχιεπίσκοπο για τις πατρικές του συμβουλές κάνοντας γνωστό πως στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους εκδρομής στην Αθήνα ήταν επιθυμία τους να συναντηθούν μαζί του, για να πάρουν την ευχή του.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokinnisitilegrafima.gr