Ευλόγησε την πρώτη προπόνηση του Πανθρακικού…

Loading...


Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, μετά από επιθυμία του ιδίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση και προπόνηση του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν, στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ.

Ποδοσφαιριστές,προπονητές, διοικούντες, παλαίμαχοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μ. Γαβριηλίδης, αλλά και ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Γ. Ζηλούδης, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η ομάδα μπορεί και φέτος να επιτύχει τη διατήρησή της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ κάποιοι φίλαθλοι εκτίμησαν πως ο φετινός Πανθρακικός έχει τα φόντα να καταφέρει να διεκδικήσει ακόμη και πλασάρισμα στα πλέι-οφ!

Το παρών έδωσαν οι ποδοσφαιριστές:
Κουτσόπουλος,Βρονταράς, Αθανασιάδης, Χρήστου, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης,Καθάριος, Τζάνης, Μπαικαρά, Κάσες, Ζεκίνια, Λαδάκης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης(οι δύο τελευταίοι δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως), καθώς και έξι παίκτες από την ομάδα των νέων.

Σύσσωμη επίσης παρέστη η ομάδα των προπονητών: Άκης Μάντζιος, Γιάννης Πλαβούκος (τερματοφυλάκων), Νίκος Μαντζουράνης (γυμναστής), Ζόραν Στοΐνοβιτς (βοηθός).