Επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στις κατασκηνώσεις της Ι.Α.Α. (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Α’ Κατασκηνωτικής Περιόδου στο Κέντρο Παιδειας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα καθώς χθες Παρασκευή τα επισκέφτηκε ο Μακαριώτατος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. , συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτη.

Ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης Αρχιμ. π. Νεκτάριος Στογιάννης υποδέχτηκε μαζί με τα στελέχη της Κατασκήνωσης τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο παρουσιάζοντάς του το γενικό σύνθημα της κατασκήνωσης, «Όσοι Πιστοί».

Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος χαιρέτησε και μίλησε με τους ομαδάρχες και τους κατασκηνωτές και κατευθύνθηκε στους χώρους της πισίνας όπου οι κατασκηνωτές απολάμβαναν το απογευματινό μπάνιο τους. Τα παιδιά υποδέχθηκαν τον Μακαριώτατο με ενθουσιασμό και με αυθόρμητα ρυθμικά συνθήματα, ένδειξη της αγάπης τους και των ευχαριστιών τους προς τον Μακαριώτατο, με τις ευχές και την εμπνευσμένη καθοδήγηση του οποίου λειτουργούν οι Τέλος τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Μακαριώτο και να λάβουν την ευχή του.