Εκκλησία Ελλάδος: Τιμητική εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Σβολόπουλο

Loading...


Η Ιερά Σύνοδος της κατά την Συνεδρίαση Αυτής της 4ης μηνός Σεπτεμβρίου 2019, αποφάσισε την πραγματοποίηση, διά της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος, Τιμητικής Εκδηλώσεως στη μνήμη του αοιδίμου Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Σβολοπούλου, Προέδρου της ως άνω Επιστημονικής Επιτροπής.

Η Τιμητική Εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 18η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, επί της οδού Ιασίου 1.

Την έναρξη της ως άνω Τιμητικής Εκδηλώσεως θα κηρύξει με Χαιρετισμό ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Για το πρόσωπο του Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Σβολοπούλου θα ομιλήσουν ο Ελλογιμώτατος κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Καθηγητής Γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελλογιμωτάτη κ. Χρύσα Μαλτέζου, Ακαδημαϊκός.

Διαβάστε εδώ:  Εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια από την Ένωση της Σάμου με την Μητέρα Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Την Εκδήλωση θα κλείσει με Χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Την ευθύνη του συντονισμού της Εκδηλώσεως έχει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης, Γραμματέας της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος.tilegrafima.gr