Ευχαριστήριο στην «Αποστολή» από τον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου

Loading...


Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την «Αποστολή» εξέδωσε ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, την οποία υπογράφει ο Αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου Πρωτοπρεσβύτερος Ευστάθιος Μεταξής, για τη στήριξη που παρείχε μετά τον καταστροφικό σεισμό στη Λέσβο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ιερός ναός Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου επιθυμεί να εκφράσει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ για την ευγενική και φιλάνθρωπο εκ μέρους της προσφοράς δύο τόνων τροφίμων μακράς διαρκείας προς το κοινωνικό παντοπωλείο του ιερού ναού αγίου Νικολάου Πλωμαρίου, προς κάλυψη πιεστικών αναγκών πολλών φτωχών συνανθρώπων μας και των σεισμοπλήκτων της επαρχίας Πλωμαρίου.

Πρωτοβουλίες και προσφορές όπως αυτὴ διατηρούν πάντοτε άσβεστη την κανδήλα της Πίστης και της ελπίδος προς τον Θεό, προσφέροντας ζωντανό και αδιάψευστο παράδειγμα της αληθινής κατά Χριστὸν αγάπης, ιδίως στις παρούσες πολὺ δύσκολες περιστάσεις για την πολυβασανι-σμένη μας Πατρίδα.

Διαβάστε εδώ:  Η εκκλησία των "έξι θυρών" ήρθε στο φως από δύο Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ευχόμοθα ο Παντοδύναμος Θεὸς να χαρίζει πλούσια την ευλογία του στον Μακαριότατον Αρχιε-πίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β` και στον αξιότιμο Διευθυντή της Αποστολής Κωνσταντίνο Δήμτσα και να ευδοκήσει ώστε το παράδειγμά τους να βρει πολλοὺς μιμη-τάς, προς δόξαν Θεού και ενίσχυσιν του αγωνιζομένου και δοκιμαζομένου λαού μας».