ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ Αθηνών και Οικονομικό Επιμελητήριο : Δωρεάν υπηρεσίες

Loading...


Mε το προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 ο .

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της , κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, υπεγράφη από τον Μακαριώτατο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, η ανανέωση του Συμφώνου συνεργασίας, μεταξύ του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, εδώ και τέσσερα χρόνια, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας, κατόπιν εισηγήσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γενικού Φιλοποτώχου Ταμείου.

Διαβάστε εδώ:  Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης και ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοποτώχου Ταμείου Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χαβάτζας.

Στη συνέχεια, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δέχθηκε τα μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών, καθώς και τα μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών από τα οποία άκουσε τα θέματα που τους απασχολούν και συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokinissi

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr