«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Άνοια και το Alzheimer στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η , ο δήμος Ναυπλιέων και το ΚΑΠΗ Ναυπλίου σε συνεργασία με το «Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο » του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσαν Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Άνοια και το Alzheimer.

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε Δωρεάν Τεστ Μνήμης για άτομα άνω των 60 ετών στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ναυπλίου. Το απόγευμα της Τετάρτης στην Αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, πραγματοποιήθηκε ομιλία για την νόσο Alzheimer από εξειδικευμένους ομιλητές. Δωρεάν τεστ μνήμης πραγματοποιήθηκαν και την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Ναύπλιο. Την ομιλία στην αίθουσα της Μητροπόλεως Αργολίδος παρακολούθησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ,ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ναυπλίου Νίκος Αρματάς.

ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ALZHEIMER
Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης της Νόσου «Alzheimer» και συναφών παθήσεων, η οποία λειτουργεί με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε εδώ:  Βράβευση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και της ΚΕΔΕ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Φίλων της Ι.Α.Α.Α. (ΦΩΤΟ)

Στη Μονάδα παρέχεται η δυνατότητα μακράς διαμονής 25 ατόμων, βραχείας διαμονής 5 επιπλέον ασθενών και λειτουργεί Κέντρο Ημέρας υποστήριξης 200 ανοϊκών ασθενών.

Η M.K.O. «Αποστολή» παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής προς τους ασθενείς και τους περιθάλποντές τους. Τόσο οι υπηρεσίες, όσο και οι δραστηριότητές της προβλέπεται να επεκταθούν και εκτός του χώρου της μονάδας στο φυσικό χώρο των ασθενών.