100 μαθητές γυμνασίου στον Ιερώνυμο

Loading...


Περισσότεροι από εκατό μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου του 68ου Γυμνασίου Αθηνών επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου και τον προϊστάμενο της ενορίας Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της , οι μαθητές στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής εκδρομής επισκέφθηκαν τον μητροπολιτικό ναό Αθηνών, τον ι. ν. Αγίου Ανδρέα, καθώς και το Αρχοντικό των Μπενιζέλων, το σπίτι της Αγίας Φιλοθέης στην Πλάκα, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο, για να πάρουν την ευχή του.

Διαβάστε εδώ:  Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Να προσφέρουμε στα παιδιά περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες"

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε δύναμη και υπομονή στους καθηγητές και μίλησε με τα παιδιά για ζητήματα και θέματα που τα απασχολούν. Τα κάλεσε, άλλωστε, να επιδιώκουν να αποκτούν γνώσεις και εμπειρίες όχι μόνο από τα γράμματα, αλλά και από την άνωθεν Σοφία, διότι εκεί που συναντώνται αυτά τα δύο δημιουργείται ο χαρισματικός άνθρωπος και ευχήθηκε οι κόποι τους να τους φέρουν καρπούς.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokinissi

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr