Τα παιδιά από το ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας(ΦΩΤΟ)

Loading...


Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκαν χτές το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας. Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υποδέχθηκαν 60 παιδιά από το «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής», τα οποία παρακολούθησαν από κόντα την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων συνέργιας και κοινωνικής προσφοράς που εγκαινιάστηκαν χτες μεταξύ του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τα 60 παιδιά από το «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο της επίσκεψης τους να αιφνιδιάσουν ευχάριστα του παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Ομάδας. Πιο συγκεκριμένα συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, έλαβαν δώρα που προσέφερε ευγενικά η Ε.Π.Ο. με την συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς, χρυσού χορηγού της Εθνικής Ομάδας, πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες και είχαν το προνόμιο να παρακολουθήσουν την κλειστή προπόνηση της Εθνικής.
Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας με πολύ μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν στην επίσκεψη των παιδιών και υποσχέθηκαν το προσεχές διάστημα να ανταποδώσουν την επίσκεψη αυτή στους χώρους του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ».

Oι εκπλήξεις όμως για τα παιδιά από το «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΝ» δεν σταματούν στην επίσκεψη τους στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής καθώς αύριο Παρασκευή θα αποτελέσουν player escorts των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στον αγώνα της Εθνικής με την Φινλανδία.

 


 Ετικέτες